7.11.2015

36. Ovelia heijastinolkavyöKuten jo viime postauksessa mainitsin, niin Ovelia järjesti yhteistyössä Hertan, Kertun ja Martan blogin kanssa arvonnan upeasta, uudesta heijastinolkavyöstään.

Pohjustetaanpa vähän. Mä en ole koskaan kasvanut sellaisessa ympäristössä, missä olisi ollut pakko käyttää heijastimia tai edes kehotettu niiden käyttämiseen. Tietty kouluissa ala- ja yläasteella on aina muistuteltu, että pitää näkyä pimeässä, sillä on oikeasti turvallisuusriski kulkea tuolla pimeässä ilman minkäännäköistä näkyvyyttä. Silti mä olin aina kaveriporukasta se, jolla ei ollut heijastimen heijastinta – eikä mulle koskaan edes kotipuolella niitä väkisin vaatteisiin kiinnitetty. Niinpä mä oon viime viikkoon asti elänyt ilman heijastinta itselläni.

Noh, uutisista saa tietysti aina lukea ties minkälaista katastrofia, mutta jotenki viimeaikoina oon hirveästi tarttunut sellaisiin uutisiin, joissa jollekin on käynyt jotakin sen takia, ettei esimerkiksi autoilija ole huomannut kävelijää pimeässä. Kyllähän se vähän saa ihokarvoja pystyyn ja oikeasti miettimään, että hei, mitä jos joskus tää sattuu omalle kohdalle? Idioottimaisinta siinä vielä olis se, että olisin voinut itte jotenkin vaikuttaa siihen.

Koirien heijastusliivit ja valopannat on ollu mulle oikeastaan itsestäänselvyys ihan siitä lähtien ku Raketa meidän taloon tuli. Kyllä, meidän sesset loistaa pimeässä lähes joulukuusen tavoin. Lisäksi tosi moniin koiravarusteisiin on salamyhkäisesti ommeltu edes jonkinlaiset heijastimet, joka on tietysti pelkkää plussaa! Ihan tietoisestikin olen hankkinut mm. heijastavia talutushihnoja, jotka on osoittautuneet kullanarvoisiksi näin pimeillä vuodenaikoina.

Kävipä sitten niin onnekkaasti, että mä itselleni voitin Ovelia heijastinolkavyön. Se on reunustettu heijastinkankaalla ja se heijastaa varmasti useiden kymmenien metrien päähän todella tehokkaasti. Yllätyin ihan itsekin, miten tehokkaat heijastimet siinä on. Lisäksi olkalaukkuun saa kivasti laitettua vaikka avaimet ja koirien pienen namupussukan, myös pienillä kauppareissuilla siellä säilyy kivasti maksukortit. Olkalaukussa on tosi hyvät säätövarat ja se myös on muotoiltu todella hyvin istuvaksi päälle. 


+ Hyvä muotoilu ja istuvuus
+ Todella hyvät ja tehokkaat heijastimet
+ Kiva värivalikoima (vaikka itse nyt sieltä mustan nappasinkin :D)
+ Kotimaisuus ja laadukkaat materiaalit
+ Hyvät säätövarat
+ Ehkä maailman söpöin ja hauskin logo tuolla Ovelialla!
+ Uniikki idea, en ole markkinoilla pahemmin vastaavia nähnyt


-Tasku saisi olla isompi, sillä esimerkiksi oma Samsung S3 ei tuonne taskuun tahdo oikein mahtua (tai jos mahtuukin, niin sitten se syö tilaa esimerkiksi avaimilta)
-Hinta saisi olla aavistuksen alhaisempi. Olkalaukku on kuitenkin suunniteltu parantamaan liikenneturvallisuutta, joten matalampi hinta kannustaisi ehkä paremmin ostamaan tuotteen. Toisaalta tästä tuotteesta saa kyllä rahalleen vastinetta.


 
Kännykkäkameran laadukas kuva heijastinolkavyöstä
Suosittelen hankkimaan kyseisen heijastinolkavyön kaikille, jotka tarvitsevat kunnon heijastimet omaksi varustuksekseen ja ylimääräisen taskun, johon saa vaikkapa avaimet laitettua. Nyt joulun alla sellainen mahtuisi varmasti hyvin myös pukin konttiin. :)

2 kommenttia:

  1. Vautsi, kiitos itsellesi osallistumisesta arvontaan <3 On niin huippua nähdä kuinka meidän blogissa järjestetystä yhteistyötä on iloa muillekin :) Jeij!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on todellakin, etenkin tällaisissa tuotteissa joilla voi selvästi vaikuttaa ihmisten turvallisuuteen (ja mielipiteisiin ;) <3

      Poista